Skagen - Toppen av Danmark

Skagen Clothing har sitt ursprung från Danmarks nordligaste stad Skagen. Just där, längst mot norr, är det staden och allt som hör till den som har varit inspirationen bakom klädmärket. Staden har inspirerat många kreativa själar sedan 1800-talet. Människor som alla har fångats av stadens energi och atmosfär, av den unika natur och omgivningar som fins där.

Skagen är formad av sin natur, precis som vi alla är formade av vår omgivning. Vi hänger med i förändringarna men behåller våra värderingar. Detta är vad vi alla gör som människor, detta är vad Skagen gör som stad, men också vad Skagen Clothing gör som klädmärke. Även om mycket har hänt sedan Skagen Clothing i maj 2021 för första gången gjorde det möjligt att köpa deres linnebyxor, har de behållit sin goda mentalitet och själ i varumärket.

Skagen är känt för många saker. Särskilt för de många anmärkningsvärda människor som genom åren har vandrat på de sandiga vägarna i denna nordjylländska stad. Många av dessa människors prestationer och verk fick för första gången visas offentligt när de ställdes ut på Skagens konstmuseum som öppnade för första gången 1908. Här bevaras konsten för eftervärlden, i samma miljö där de skapades.

Även om vi befinner os i en våg av "fast fashion" här Skagen Clothing låtit sig inspirera av mentaliteten i den nordjylländska staden Skagen. Snarare än att designa styles som faller ur modet efter kort tid, har Skagen Clothing haft ett särskilt fokus på att skapa kläder i stilrena designs av god kvalitet som håller sæson efter sæson utan att gå ur modet eller gå i sönder. Design som inte bara förfaller för att en ny trendvåg i modebranschen. De upprätthåller den mentalitet som flödar genom staden Skagen. En mentalitet som går ut på att följa olika förändringar, men samtidigt bibehålla essensen av det klädmärke som Skagen Clothing är. De formar och anpassar sig. Utan att förlora fokus.

Skagens helt unika mentalitet och atmosfär lockar människor från när och fjärran. Människor som alla vil njuta av energin, vara en del av den och vara med till att skapa den. En energi av samhörighet, inspiration och lungn omgivet av vacker natur. Det är denna unika energi i Skagen som Skagen Clothing är inspirerad av.

ÄLSKAD AV +70.000 KUNDER

Skagen Clothing har idag skickat ut mera än +70.000 packet, och har ★★★★★ på trustpilot.

SNABB & GRATIS LEVERANS

Hos Skagen Clothing är du alltid garanterad snabb leverans på bara 1-4 dagar.

+Gratis leverans på allt

BETALA MED KLARNA

Du kan betala i butiken med Visa, Mastercard, Google pay, Apple pay, Swish eller dela betalningen via Klarna

HÅLLBARHET

I en värld full av överkonsumtion och mikrotrender försöker vi skapa ett utbud av styles som kan bli en permanent del av din garderob. Vi fokuserar på tidlösa designs snarare än snabba modetrender. Våra linneplagg är tillverkad av 100% linne. Linfiber är en av de mest hållbara växter och tål upprepade tvättar och slitage, vilket gör det till ett idealiskt material för tillverkning av hållbara kläder.