Coming Soon...

Laila Hasanovic x Skagen Clothing

Tankarna bakom


Vi är glada att kunna berätta att vi den 5 juli släpper en klädkollektion i samarbete med Laila Hasanovic - en dansk influencer som har fått en stor följarskara för sin unika stil som kombinerar baggy passform med klassiska skandinaviska egenskaper.

Kollektionen innehåller 5 unika stilar i silhuetter som alla följer aktuella modetrender. Alla plagg kan stylas individuellt eller tillsammans för en komplett look.

Färgpaletten går dessutom i grå och beige toner, vilket både speglar Lailas personliga stil och gör att alla plagg enkelt kan inkorporeras i vilken garderob som helst.

LAILA HASANOVIC X SKAGEN CLOTHING är en begränsad kollektion, och vi rekommenderar därför att du registrerar dig för förköp här, så att du kan vara säker på att få tag på de plagg du har spanat in.

ÄLSKAD AV +50.000 KUNDER

Skagen Clothing har idag skickat ut mera än +50.000 packet, och har ★★★★★ på trustpilot.

SNABB & GRATIS LEVERANS

Hos Skagen Clothing är du alltid garanterad snabb leverans på bara 1-4 dagar.

+Gratis leverans på allt

BETALA MED KLARNA

Du kan betala i butiken med Visa, Mastercard, Google pay, Apple pay, Swish eller dela betalningen via Klarna

HÅLLBARHET

I en värld full av överkonsumtion och mikrotrender försöker vi skapa ett utbud av styles som kan bli en permanent del av din garderob. Vi fokuserar på tidlösa designs snarare än snabba modetrender. Våra linneplagg är tillverkad av 100% linne. Linfiber är en av de mest hållbara växter och tål upprepade tvättar och slitage, vilket gör det till ett idealiskt material för tillverkning av hållbara kläder.